22 грудня – День енергетика
22.12.16

Шановні працівники та ветерани Чечельницьких електромереж, енергетики підприємств,сільгоспформувань, комунальної сфери! В день вашого професійного свята прийміть наші найщиріші вітання. Успішне функціонування і розвиток національної економіки нерозривно пов'язані з надійністю та ефективністю роботи енергетики. Стан справ у цій стратегічній галузі визначає виробничий потенціал, енергетичну безпеку країни, рівень її соціально-економічного розвитку.

Завдяки вашій сумлінній, самовідданій праці, помноженій на високий професіоналізм та відповідальність, працює промисловість, функціонують транспорт і зв'язок, ви створюєте світло і затишок у кожній оселі. Кожного дня, кожної години енергетики виконують свою справу з повною віддачею всіх своїх знань та вмінь.

Щиро бажаємо вам вірності обраній професії, колективам – процвітання, надійних ділових партнерів та великих прибутків. Нехай праця завжди приносить вам радість і задоволення, відчуття гордості за приналежність до славної сім’ї енергетиків, а професійні успіхи йдуть поряд з особистим щастям та добробутом.

З повагою,

Голова                                                             Голова

райдержадміністрації  С.Пустовий               районної ради  С.П’яніщук

123