Урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства
16.11.18

Урочисті заходи з нагоди Дня працівників сільського господарства пройшли в районному будинку культури. Перед присутніми виступив начальник управління агропромислового розвитку РДА  Володимир Котенко. У своїй доповіді він підвів підсумки роботи аграрного сектору у 2018 році, подякував за плідну працю та озвучив здобутки передових агроформувань і фермерських господарств району.

- Це свято людей праці, для яких безмежна шана до рідної землі визначила не тільки професію, але й долю. Незважаючи на іноді  складні погодні умови, ви робите все, аби вчасно посіяти, доглянути, зібрати вирощений урожай. Завдяки вашій хазяйновитості, людським зусиллям, знанням і наполегливості живе та розвивається сільське господарство району, - звернувся до трудівників агропромислового комплексу району голова районної ради Сергій П’яніщук.

Зі словами вдячності  до трударів звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Савчук: «Низький уклін вам за хліборобську мудрість, самовіддану працю, вагомий внесок у зміцнення економіки країни, зростання добробуту наших людей, – зазначив  під час свого виступу Віталій Володимирович.

В усі часи праця сільгосптоваровиробника  була в пошані, а людей, доля яких пов'язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну сільськогосподарську  продукцію, по праву відзначають нагородами. Тому сьогодні керівники району кращим представникам хліборобської родини Чечельниччини  вручили Почесні грамоти районної державної адміністрації і районної ради, а також грошові винагороди.

Атмосферу святковості та гарного настрою своїми музичними вітаннями створювали працівники районного Будинку культури.

123