81 громадян вернувся до райдержадміністрації

За перший квартал 2015 року райдержадміністрацією отримано 81 звернення, що на 34 одиниці більше порівняно з аналогічним періодом 2014 року. У зверненнях громадян за 3 місяці 2015 року порушувалися питання соціальної і житлової політики, а також освіти та охорони здоров’я.

Чечельницькою  райдержадміністрацією забезпечено виконання вимог вищезазначеного Указу Президента України та п.10 діючої Методики  щодо проведення нарад, семінарів, засідань колегій з питань звернень громадян.

У березні місяці 2015 року  проведено засідання колегії, де було заслухано звіт про роботу районної державної адміністрації із зверненнями громадян за   2014 рік.

За звітній період проведено 2 засідання постійно діючої комісії  з питань розгляду звернень громадян. Питання, які виносились на розгляд комісії, стосувались соціального захисту населення, зокрема: надання матеріальної допомоги на лікування.

Головою райдержадміністрації особисто контролюються відповіді заявникам. Головою районної державної адміністрації особисто ведеться прийом та розглядаються письмові звернення пільгової категорії громадян, а саме :

- жінок, яким присвоєне почесне звання України «Мати - героїня»,  

- інвалідів Великої Вітчизняної війни  та інших пільгових категорій населення.

Районна державна адміністрація вживає необхідні заходи, щодо висвітлення у засобах масової інформації області та на офіційних веб-сайтах районної державної адміністрації і її структурних підрозділів відомостей про організацію роботи зі зверненнями громадян та вирішення порушених у них питань.

Питання роботи із зверненнями громадян, організації їх особистого прийому знаходиться під постійним контролем райдержадміністрації.