Є в пам'яті біль і подяка
29.10.19

28 жовтня 1944 року після довгих років навали нашу землю було очищено від нацистських окупантів.  Ця дата залишиться найсвітлішим спомином у серці кожного громадянина України. Адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.

    В  центральній районній бібліотеці, до  75-ої річницю вигнання нацистів з України, було проведено історичну хвилину пам’яті   «Пам’ятаємо твій подвиг, солдате!». Бібліотекар читального залу Монастирська А.С.  звернула увагу  на літературу про ті страшні події та битви за  визволення України.   

 У районній бібліотеці для дітей експонується інформаційно-історична викладка літератури «Патріотизм. Мужність.  Воля.» Бібліотекар Ольга Картоєва провела бесіду для  дітей і поринула  у ті часи та події, які ми не маємо права забувати, заради  процвітання України та її мирного майбутнього!

  В  приміщенні районної державної адміністрації оформлено інформаційну викладку «Пройшла війна стежками долі». Представлена на ній література розповідає про воєнні дії на території України  в кінці жовтня 1944 року та інформацію про людські і матеріальні втрати, які понесла Україна під час Другої світової війни.

123