А над світом вишивка цвіте
02.05.19

Кольоровими нитками вишивка вплетена у наші традиції і найважливіше те, що, маючи вікову історію, вона не втратила своєї популярності і до сьогодні. Більше того, нині можна з впевненістю говорити про відродження українських традицій,хочеться показати всьому світу, що є така країна – Україна, яка має свою національну культуру, звичаї, традиції, обряди.

Працівники Чечельницької ЦРБ ведуть активну роботу з висвітлення питань історії, і з великим задоволенням разом з учасниками клубу «Чарівний клубочок» підготували  виставку «Вишиваю долю свого краю» де представлені українські вишиття – те, без чого важко уявити українську культуру, побут і історію. 
 

Вишивка – це не тільки ремесло золотих рук народних умільців, а й скарбниця вірувань, духовних устремлінь, інтелекту нашого народу. 

 

На виставці представлена експозиція із картин вишитих хрестиком , від яких віє теплом і дивлячись на них вони ніби «оживають» .

Крім презентованих картин на виставці представлена література, яка дає змогу більше дізнатися про вишивку.

Клуб «Чарівний клубочок», на чолі з керівником Мулько Надією Арсенівною, запрошують всіх бажаючих приєднатися до цікавого світу рукоділля. У нас можна отримати методичні рекомендації з вишивки, в’язання та поділитися власними навиками з однодумцями.

Всіх шанувальників мистецтва запрошують відвідати виставку, яка знаходиться в Чечельницькій ЦРБ.

123