А Сотню вже зустріли небеса
21.02.19

На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя.  

  Пройшло п’ять років від трагічних подій на Майдані. 20 лютого по всій Україні відбуваються заходи щодо вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

  Бібліотекарі проводять заходи з метою виховання патріотичних почуттів у своїх читачів, розповідають про мужність і героїзм наших співвітчизників. Цим подіям були приурочені масові заходи: в центральній районній бібліотеці   презентували книжкову виставку «Небесна сотня» та проведено патріотичну годину  «Герої не вмирають».  Присутніх  познайомили  із книгами про цю історичну подію.

  В  дитячій  бібліотеці проведено інформаційну хвилинку «Я з небесної сотні», де звучали вірші присвячені цій події.  

  Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і вдячність за все, що її бійці зробили для нас. Вони пожертвували своїм життям за щастя інших, за кращу долю для своєї держави

   Проведення заходів триває.

123