Адресна соціальна допомога жителям с.Бондурівка
01.04.16

В останні дні березня  Чечельницький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з районним центром зайнятості  зініціювали виїзд мобільної робочої групи із надання адресних соціальних послуг окремій категорії населення с. Бондурівки та с. Дохно.

В робочій групі взяли участь директор  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Фаренюк, директор районного центру зайнятості Олена Котенко, спеціаліст  управління праці та соціального захисту населення РДА Наталя Зеленянська, дільничний інспектор поліції Роман Кожумякін, представники виконавчого комітету Бондурівської територіальної громади та інші суб’єкти соціальної роботи.

В рамках роботи мобільної робочої групи проведена бесіда щодо попередження асоціальних проявів у дитячому та молодіжному середовищі, профілактики потрапляння дітей у складні життєві обставини, формування відповідального батьківства у сім’ях, які ухиляються від виконання батьківських обов’язків, пошуках нових форм та методів виховної роботи.

Також члени робочої групи  наголосили щодо сприяння зайнятості населення в районі, види соціальні виплат,  а також як вберегтися від сьогоднішнього шахрайства.

Також Робоча група відвідала сім’ї, які знаходяться в складних життєвих ситуаціях в с.Дохно.

    

123