Актуальні питання розглядались на селекторній нараді
03.10.16

30 вересня голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій у селекторному режимі провів нараду з керівниками райдержадміністрацій, очільниками силових структур, міськими, селищними та сільськими головами Вінниччини з актуальних питань життєдіяльності регіону. 

На нараді були присутні голова райдержадміністрації С.Пустовий, голова районної ради С.П’яніщук, голови сіл та селища.

В ході засідання проведено аналіз виконання заходів з відбору на військову службу за контрактом та стан організації призову на строкову службу.

Особливу увагу Валерій Коровій приділив підготовці до нового бюджетного року. Він, зокрема, наголосив, що, відповідно до Бюджетного кодексу України, усі районні та місцеві бюджети на 2017 рік повинні бути прийняті до 25 грудня, незалежно від того, чи буде до цього часу затверджений Державний бюджет. Роботу над формуванням головного фінансового документу голова облдержадміністрації рекомендував розпочинати вже найближчим часом.

Також під час наради керівник ОДА наголосив на важливості ефективного використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку територій. У цьому контексті Валерій Коровій повідомив, що незабаром до кожного району виїдуть відповідальні працівники, аби провести пооб’єктовий аналіз ефективності освоєння зазначеного фінансового ресурсу. 

123