Анатолій Олійник: "Сьогодні, як ніколи, ми повинні бути в усьому

 

Анатолій Олійник: «Сьогодні, як ніколи, ми повинні бути в усьому організованими»
На цьому акцентував увагу голова обласної державної адміністрації під час щотижневої оперативної наради з керівниками департаментів та служб регіону. «Попри наявні зовнішні виклики, владна команда області має увійти в нормальний ритм діяльності та розпочати роботу на перспективу», - наголосив Анатолій Олійник. А відтак озвучив учасникам наради окремі позиції, які потребують термінового прийняття рішень. 
Серед першочергових завдань: продовження реалізації проекту по медицині катастроф, щомісячне оприлюднення інформації щодо стану виконання обласного бюджету, завершення ремонтних робіт у Ладижинському дитячому будинку-інтернаті та Тиврівському будинку-інтернаті геріатричного профілю. 
Також готується розпорядження щодо створення робочої групи для напрацювання зауважень та пропозицій стосовно медичної реформи. «Ці пропозиції мають бути абсолютно обґрунтовані, з пояснювальними записками та належно оформлені як законодавча ініціатива», - підкреслив керівник Вінниччини.
Крім того, серед доручень голови ОДА – підготовка до проведення регіональної передвеликодньої ярмарки та відпрацювання схеми розміщення міжрайонних полігонів для твердих побутових відходів. На контролі – й роботи з ремонту дорожнього покриття на автошляхах області.
«Сьогодні, як ніколи, ми повинні бути в усьому організованими і працювати на перспективу», - наголосив Анатолій Олійник, підсумовуючи роботу наради.
 Департамент інформаційної  діяльності та
комунікацій з громадськістю ОДА