Анатолій Олійник:"Наше суспільство стало зрілим в плані прагнення

 

 
Анатолій Олійник: «Наше суспільство стало зрілим в плані прагнення до демократичних цінностей»
Таке переконання висловив голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник під час прес-конференції, що проходила по завершенню голосування в Україні у Вінницькому прес-клубі.
Загалом, за словами Анатолія Олійника, вибори у Вінницькій області відбулися на належному рівні. «Завдяки вчасному фінансуванню, матеріально-технічному забезпеченню виборчих дільниць, забезпеченню охорони та правопорядку на них, Вінниччина показала демократичне і вільне волевиявлення громадян» - відзначив голова облдержадміністрації. Вкотре очільник області наголосив на тому, що сьогодні Україна знаходиться в центрі уваги всього світу. «Весь світ дивиться нині на нас. Весь світ дасть нам оцінку, оцінку яка стане поштовхом до подальшого демократичного розвитку нашої держави» - наголосив Анатолій Олійник.
Також, голова облдержадміністрації подякував всім головам та членам виборчих дільниць, всім хто організовував та забезпечував їх роботу і відмітив, що влада Вінниччини забезпечила всім без винятку громадянам вільний доступ для їх волевиявлення.
В свою чергу присутній на прес-конференції начальник УМВС України у Вінницькій області Олег Школьний відзначив, що протягом дня працівниками міліції не було зафіксовано значних порушень.
Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю ОДА