Більше тисячі платників податків отримали послуги
27.09.16

Більш як 91 тисячу разів платники податків відвідали впродовж восьми місяців Центр обслуговування платників Гайсинської ОДПІ з метою отримання консультацій, адміністративних послуг та подачі звітності.

Протягом цього часу фахівцями інспекції надано 7842адміністративних послуг. Найбільш популярною традиційно залишається послуга видачі ідентифікаційного коду. З початку року вже видано 4256 картки платників податків.

Разом із цим, працівниками ЦОП видано 432 книг обліку розрахункових операцій, 458 витягів з реєстру платників єдиного податку, 75 довідок про відсутність заборгованості. Зареєстровано 379 платників єдиного податку, 57реєстраторів розрахункових операцій та 378розрахункових книги.

Для зручності платників в Центрі обслуговування надаються також консультаційні та інформаційні послуги стосовно застосування податкового законодавства, адміністрування єдиного соціального внеску, порядку заповнення декларацій та оформлення податкової знижки.

З повним переліком адміністративних послуг, які надаються ДФС України та її територіальними органами, а також інформаційними картками адмінпослуг можна ознайомитись на суб-сайті ГУ ДФС у Вінницькій бласті в розділі «Адміністративні послуги».

123