Благодійна акція "Йде до діток Миколай"
22.12.19

19 грудня православні всього світу відзначають світле християнське свято – День Святого Миколая і шанують пам’ять Покровителя мандрівників і дітей. Найбільше це свято очікує саме малеча, адже святий Миколай приносить слухняним діткам подарунки.

Вже увійшло в традицію саме в цей день працівники Чечельницького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з службою у справах дітей райдержадміністрації привітали дітей – сиріт,  дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, батьків учасників АТО, дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, та  дітей з сімей вимушених переселенців. Кожна дитина з вищевказаної категорії отримала смачний новорічний подарунок. Новорічні подарунки придбані за кошти місцевого бюджету, а сім’ям, які перебувають у складних життєвих ситуаціях – за сприянням обласного депутата Каленича Павла Євгенійовича.

Організацією та проведенням заходів до Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят Чечельницький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із службою у справах дітей райдержадміністрації намагається привернути увагу громадськості до проблем цих сімей. А також новорічна Акція прищеплює головні життєві цінності діткам: милосердя, щедрість, любов, небайдужість до ближнього, доброту.

123