Будуй своє!
01.11.17

Голова райдержадміністрації Сергій Пустовий, голова районної ради Сергій П’яніщук та селищний голова Світлана Палісіка мали зустріч за «круглим столом» із начальником відділу ММСБ філії Вінницьке обласне управління АТ «Ощадбанк» Ольгою Заболотною та в.о.керуючого ТВБВ 1001/067 філії АТ «Ощадбанк» Іриною Кудревич. Мова йшла щодо підтримки підприємництва через участь у програмі «Будуй своє». Представник обласного управління АТ «Ощадбанк» Ольга Заболотна зазначила, що дана програма є комплексною. Вона не тільки про гроші, а й про можливості, і має чотири рівні. Перший — "Стартуй легко". Другий — "Будуй своє зручно". Третій — "Вчись та розвивайся". Четвертий - "Отримай фінансування та підтримку".

Отже, перший рівень — простий і швидкий. Це — стартовий пакет вашого бізнесу. Він містить миттєву корпоративну картку, яка видається одразу на місці, а через 10 днів, за бажанням, оформлюється персоніфікована картка на підприємця або особу, який він довіряє. Раніше відкриття рахунку в Ощаді для підприємця тривало 30 днів. І то був справжній квест і треш. Далі до пакета входить оферта на 2 сторінки та на два підписи. Раніше такий пакет документів для підприємця в Ощаді складався з 32-х сторінок для однієї сторони на 64 підписи. Також пакет містить електронний цифровий підпис (ЕЦП). На відміну від більшості конкурентів Ощадбанк пропонує ЕЦП на захищеному носії. Цей продукт також передбачає легкий та зручний інтернет- та мобільний банкінг. Основний функціонал вже працює. Буквально до нового року ми його розширимо, і він не поступатиметься аналогам інших комерційних банків. Є в нашого онлайн-банкінгу для підприємців і цікаві унікальні властивості, наприклад можливість одному бухгалтеру керувати рахунками кількох ФОПів.

Наступний рівень програми називається "будуй своє зручно". Ми пропонуємо великим компаніям колаборацію. Тобто, програма є відкритою для них. У рамках такого партнерства за принципом "великі — малим" ми будемо надавати нашим клієнтам- підприємцям усілякі послуги зі знижками, наприклад: на мобільний зв'язок, на поштове обслуговування, на заправку пальним, на ведення бухгалтерії тощо. Йдеться про комплексну лояльність до підприємця. Серед існуючих партнерів — такі відомі імена, як Київстар, Google, Нова пошта. Всього за сто гривень на місяць учасники програми зможуть скористатись послугами аутсорс-бухгалтерії від компанії птсах.

Третій рівень нашої програми, напевно, найважливіший, бо просвітницький. Він називається "Вчись та розвивайся". Для цього створено окремий портал "Будуй своє!" з корисною та актуальною для підприємця інформацією. Передбачено он-лайн курси з важливих питань підприємництва, спеціальний архів матеріалів, а також тест, за допомогою якого можна визначити прогалини у знаннях щодо підприємницької діяльності. Досвідчені ментори на цьому порталі надаватимуть консультації — їх вже 20, і щомісяця ми плануємо додавати 10 нових. Все це відбуватиметься онлайн. Але будуть і офф-лайн активності: на 20 жовтня запланували великий захід Get Business Festival на 3 тисячі учасників-підприємців. Це 60 лекцій і майстер-класів, 80 активностей за один день.

Заходи пройдуть на базі НСК Олімпійський.

І нарешті четвертий рівень — власне кредитування ММСБ.

Презентаційні матеріали можна завантажити ТУТ

123