Часткова мобілізація - 2015

На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 16 січня 2015 року № 10 «Про організацію підготовки до наступної черги часткової мобілізації» 19 січня 2015 року проведено розширене засідання колегії райдержадміністрації  за участю військового комісара Тростянецького ОРВК , прокурора району , начальника районного РВ УМВС  , голови районної ради та сільських голів . На колегії було сплановано та доведено до виконавців основні завдання  та вимоги законодавства .

    Окремо фахівцями військового комісаріату  проведено інструктаж  з відповідальними за військовий облік при сільських радах щодо оповіщення та збору військовозобов’язаних . 

   Райдержадміністрація проводила постійний моніторинг роботи щодо оповіщення військовозобов’язаних  контролювала їх доставку до пунктів збору.

   Організовано доставку військовозобов’язаних до військової частини у с Старичі , Яворівського району , Львівської області  ( 29 січня -  8 чол. ) . До пункту збору Тростянецького РВК 02 лютого - 9 чол. та 09 лютого -  12 чол. Всього - 29 чол.