Чечельничанки святкували 8 березня
12.03.19

Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, любові та краси, свято, яке відзначають представниці  прекрасної  статі у всьому світі, свято, яке не залишило без уваги і жінок нашої рідної Чечельниччини.

 

Святковий феєричний концерт підготували мистецькі колективи районного будинку культури. Зал був переповнений: чечельничани раді насолоджуватися талантами художньої самодіяльності. Перед жінками-мамами, бабусями, доньками і сестрами – першими виступили наймолодші учасники святкового концерту вихованці Чечельницького ДНЗ «Веселка» групи «Соняшник» та «Калинка». Вони залюбки декламували вірші і присвятили запальний танець рок-н-ролл для матусь.

Своїм виступом порадували всіх присутніх учні Чечельницької ДМШ,а саме дует сопілкарів та квартет гітаристів, які вкотре підтвердили свою майстерність у володінні музичними інструментами.

 

 Потім звучала пісня «Вийшли козаки коней напувать» у виконанні фольклорного ансамблю РБК «Забава». Справжнім подарунком для жінок і дівчат стали виступи Олександра Рудика, Віктора Трачука та Михайла Шевчика .

Шалену підтримку глядачів здобув інструментальний ансамбль районного будинку культури «Троїсті музики», який презентував гостям запальні мелодії.

Потішили своїм виступом гості з Бондурівського сільського будинку культури- жіночий вокальний ансамбль «Вогонь»,а учасники театрального гуртка «Оберіг» РБК налаштували всіх на позитивний лад.

 

Далі вихованці районного будинку культури дитячий вокальний ансамбль «Намисто» виконали ніжну пісню про маму. 

Своєю особливою майстерністю й емоційністю виконання глядачам до вподоби стали  танцювальні номери,  які для всіх присутніх подарували вихованці молодшої та старшої групи хореографічного гуртка районного будинку культури .

Цього дня на сцені лунали також пісні у виконанні Вікторії Федотової, Юлії Скакальської, Тані Шатайло, Мар’яни Задверняк, та інших солістів. Чудовим був виступ гурту «Мелодія», який дарував свої пісні і гарний настрій усім жінкам.

Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.

Святкову атмосферу у залі підтримували щирі вітання та побажання добробуту й злагоди, краси та кохання, невичерпної творчої енергії та нових професійних досягнень. Так, від імені всієї сильної частини району з вітальним словом до жінок звернувся чоловік-представник районної влади: Віталій Володимирович Савчук перший заступник голови Чечельницької РДА.

У своєму зверненні до прекрасної половини Віталій Володимирович  зазначив, що жінки є джерелом влади та натхнення чоловіків. «Ви – розтоплюєте наші чоловічі душі, приносите мир та щастя в оселі, грієте наші серця» – з такими палкими словами звертався він до всіх присутніх в залі жінок.

 

Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Глядацька аудиторія щиро дякувала учасникам творчих колективів та окремим виконавцям за чудовий концерт, подарований на честь цього свята.

Тож, дорогі жінки, нехай втілюються у життя ваші найзаповітніші мрії, нехай поруч з вами завжди будуть лише гідні люди, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

 

  

  

  

  

  

  

 

123