Чечельниччани святкували 72-у Переможну весну
10.05.17

9 травня відбулися заходи до Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Європі. Урочистою ходою, під звуки оркестру пройшли жителі селища від центральної площі до Меморіалу Слави, що знаходиться у центральному парку. Перед зібранням виступив голова райдержадміністрації Сергій ПУСТОВИЙ. Очільник району зазначив, що сьогодні, як і 72 роки тому, до зброї стали онуки ветеранів, щоб захистити територіальну цілісність України. - Нині  у нашому районі проживає 13 юветеранів, учасників бойових дій Другої світової війни. Ми вдячні вам за мир і приклад мужності, - зазначив Сергій Михайлович.

З вітаннями і словами вдячності до ветеранів, захисників України, звернулися селищний голова Світлана ПАЛІСІКА та голова ветеранської організації Петро ГУК.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до підніжжя Меморіалу вшанували чечельниччани пам’ять за загиблими у Другій світовій війні. На самкінець, учасники зібрання мали можливість насолодитися тематичною концертно програмою, підготовленою аматорами районного будинку культури, молоддю, школярами та вихованцями дитячого садочку.

У цей святковий день голова РДА С.Пустовий, голова районної ради С.П'яніщук та голова громадської організації ветеранів України П.Гук відвідали жителя сЛюбомирка,  учасника бойових дій у Другій світовій війні Тодоришена Василя Савича та вручили йому Почесну грамоту обласної державної адміністрації та обласної Ради.

                   

123