Чечельницька районна організація Товариства Червоного Хреста повідомляє

 

З метою поліпшення умов життя та соціального захисту, найбільш уразливих верств населення, формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем самотніх громадян похилого віку, інвалідів різних категорій, осіб, хворих на туберкульоз, Віл, постраждалих внаслідок надзвичайних ситуацій, безпритульних дітей та дітей - сиріт, багатодітних та малозабезпечених сімей, переселенців з Криму та сходу України та поранених в АТО,Чечельницька районна організація Товариства Червоного Хреста проводить  з 1 квітня по 1 травня 2015р. Всеукраїнський місячник під гаслом: "Боротьба за мир - боротьба за здоров'я. Приєднуйтесь до руху Червоного Хреста ".
 Велике прохання підтримати ініціативу щодо збору коштів, продуктів харчування, одягу, взуття для надання адресної допомоги найбільш соціально незахищеним громадянам :
ПАТ КБ "Приват - Банк" Вінницька філія
р/р 26001060509598
МФО 302689
ОКПО 02940109 Обласне Товариство Червоного хреста м. Вінниця Пожертву в натуральному вигляді  можна передати в районну організацію ТЧХза адресою:
смт. Чечельник
вул. К.Маркса , 60
КУ "Чечельницька ЦРЛ", жіноча консультація
  тел. 2-11-43
      Не залишати людину наодинці з бідою - будь го хвороба, каліцтво, втрата домівки  - турбота не тільки Червоного Хреста: хай стане це обов'язком наших сердець.