Чечельницьких призовників проводжали на військову службу
29.06.16

Урочисті проводи жителів району відбулися в районному військовому комісаріаті в середу, 29 червня.  До лав Збройних Сил України відправили 5 молодиків: Стасишин Максим Володимирович, Скоцеляс Іван Петрович, Сімчук Олександр Вікторович, Кучерявий Сергій Сергійович та Цмокало Юрій Володимирович.

Привітати майбутніх захисників Батьківщини прийшли рідні та близькі юнаків. Також  до молодого поповнення українського війська з побажаннями успішної служби звернувся голова РДА Пустовий Сергій Михайлович: «Ви – наше майбутнє, наша гордість! Побажаємо нашим призовникам міцного здоров’я, щасливої та легкої служби, успішно оволодіти знаннями і навичками, необхідними для проходження військової служби, стати справжніми захисниками миру та спокою українського народу та повернутися додому живими, здоровими, загартованими і зміцнілими молодими чоловіками!».

Представники військкомату ознайомили призовників з інформацією про місце дислокації, особливості та умови виконання службових обов’язків. Юнаки отримали благословення на добру службу від священнослужителів української православної та римсько-католицької  церков.

Зауважимо, що усі призовники розпочнуть свою службу з підготовки за спеціальностями у навчальних центрах та частинах.

      

123