Чечельницький район долучився до збору допомоги бійцям ООС
17.12.19

З нагоди прийдешніх новорічно-різдвяних свят військовослужбовцям військових частин Вінниччини, які беруть безпосередню участь в Операції Об’єднаних сил у Донецькій та Луганській областях, надійде гуманітарна допомога від земляків-подолян. До її збору долучилися і в Чечельницькому районі. Крупи, цукор, олія, вода, макаронні  вироби, чай, кава, фрукти, цукерки, печиво буде відправлено для  наших захисників  у зону проведення Операції Об’єднаних сил (АТО).

Трудові колективи і шкільна молодь 13 грудня доправили гуманітарну допомогу українським військовим у м.Вінниця, звідки вантаж поїде на Схід країни.

«Це не акція, це порив душі, який має велике значення, адже то водночас і патріотичне виховання дітей, і дієва допомога хлопцям в бойових діях», – розповіла директор КЗ «Демівська СЗШ І-ІІІ ст.» Людмила Максименко. За її словами для виховання дітей є дуже важливим, коли вони разом зі своїми батьками та вчителями збирають допомогу військовим. Діти раді тому, що мають можливість якось допомагати.

«Намагаємось підтримати бійців, збираємо Новорічні та Різдвяні подарунки, підбадьорюємо їх, – це все зміцнює їхній дух, підіймає настрій. Важливо щоб вони не забували, що їх чекають вдома», – розповідає учень 4-го класу Володимир Токарчук.

«Те, що люди збирають допомогу дуже важливо, але гуманітарна допомога з боку дітей – це зовсім інша річ. Дітей вже зараз можна називати волонтерами і патріотами», – зазначає заступник голови райдержадміністрації Ольга Беседа.

Районна державна адміністрація висловлює щиру вдячність всім волонтерам, учням та вчителям, трудовим колективам за небайдужість та активну участь у справі підтримки наших захисників.

123