Чергове засідання постійної комісії районної ради
17.02.17

Сьогодні, о 9 год відбулось чергове засідання постійної комісії районної оради з питань соціального захисту населення, освіти, культури,охорони здоров'я, спорту та туризму. В засіданні, крім членів комісії взяли участь голова районної ради П'яніщук С.В., заступник голови районної ради Крук Н.А.,керуючий справами виконавчого апарату районної ради Лисенко Г.М. . З інформацією про хід виконання Програми зайнятості населення Чечельницького району за 2016 рік перед присутніми виступила директор районного центру зайнятості Котенко О.М..Учасники засідання розглянули наступні  питання :

  1. Про внесення змін до Регламенту Чечельницької районної ради 7 скликання.

  2. Про внесення змін до Програми соціального захистуінвалідів, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених  верств населення Чечельницького району.

  3. Про внесення змін до районної  Комплексної  Програми соціальної підтримки сімей учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих.       

  4. Про проект рішення 10 сесії районної ради 7 скликання «Про хід виконання районної Програми реалізації  Конвенції ООН про права дитини».

  5. Про проект рішення 10 сесії районної  ради 7 скликання «Про роботу районного Будинку дитячої творчості».

  6.  Про проект рішення «Про  звітголовипостійної комісії Чечельницької районної ради з питань соціальногозахисту населення,освіти, культури,охорони здоров’я, спорту та туризму».

 З розглянутих питань комісія прийняла відповідні рішення.

    

123