Чверть мільйона гривень- громадським організаціям району,-
27.12.19

саме стільки виділили із районного бюджету на виконання статутних завдань чотирьом організаціям району у 2019 році. Про це повідомляє заступник голови райдержадміністрації Ольга Беседа.

«Громадські організації працюють на добровільних засадах, тобто безкоштовно. Кошти на виконання районних програм виділяються сесіями районної ради із місцевого бюджету. Ми йдемо назустріч ініціативам громадськості і на наступний рік в бюджеті району заплановано виділити 200 тис.грн», - зазначила Ольга Віталіївна.

 Цьогоріч завдяки підтримці райдержадміністрації і районної ради громадські організації району: Українська спілка ветеранів Афганістану (воїнів інтернаціоналістів), Чечельницький районний осередок Всеукраїнської громадської організації» Союз Чорнобиль України», Чечельницька організація ветеранів України та Громадська організація «Чечельницька районна спілка ветеранів АТО» мали змогу обладнати лікарняні палати для учасників АТО (ООС), передплатити газету «Чечельницький вісник» та придбати дрова для ветеранів Другої світової війни, надати матеріальну допомогу ліквідаторам аварії на ЧАЕС, ветеранам, учасникам бойових дій (на сході України, в Афганістані та інших державах), інше.

123