Цієї суботи в обласному центрі відбудеться Великодній ярмарок

 

 

Засідання організаційного комітету під головуванням заступника голови облдержадміністрації Андрія Гижка відбулось 8 квітня в облдержадміністрації. В ході засідання учасники обговорили низку організаційних питань стосовно проведення ярмарку. 

Відтак, Андрій Гижко повідомив, що з метою сприяння забезпеченню населення області товарами за цінами виробників та на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації Анатолія Олійника від 28 березня 2014 року № 96 «Про проведення Великодніх ярмарків», 12 квітня 2014 року біля торгівельного комплексу «Дастор» в м. Вінниця відбудеться Великодній ярмарок з продажу населенню сільськогосподарської продукції та продовольчих товарів. 

До участі в ярмарку буде залучено сільськогосподарські формування, птахокомбінати, суб’єкти господарювання у сфері виробництва продовольчих товарів, торгівлі, ресторанного господарства та підприємства споживчої кооперації. 

Передбачається участь близько п’ятидесяти суб’єктів господарювання. На ярмарку мешканці м.Вінниця та прилеглих районів зможуть придбати за цінами виробника м'ясо, рибу, молоко, яйця, а також інші види необхідних святкових товарів.

Відповідні Великодні ярмарки із залученням сільськогосподарських товаровиробників, переробних підприємств, торгівлі, ресторанного господарства та інших суб’єктів господарювання відбудуться також в районних центрах та містах обласного значення. 
Департамент інформаційної діяльності
 та комунікацій з громадськістю ОДА