Мітинг до Дня Державного Прапора у Чечельницькому районі
27.08.19

23 серпня, на центральній площі селища відбувся урочистий мітинг, присвячений Дню Державного Прапора України, у якому взяли участь керівники району, духовенство, представники трудових колективів, громадських організацій, учасники ООС (АТО), родини бійців, загиблих під час російської агресії на сході України.


Під звуки Державного Гімну України було урочисто піднято нашу національну святиню – синьо-жовтий стяг. Цю почесну місію доручено чемпіону світу зі змішаних єдиноборств (ММА), вихованцю спортивного клубу «Сапсан» - Олександру Солов'ю.

Події столітньої давнини ми сьогодні згадуємо тому, що треба знати свою історію. І не просто знати, а робити з неї висновки. 

Доля незалежної держави залежить від кожного з нас.

Наш обов’язок – як перед минулими, так і перед прийдешніми поколіннями – зробити усе можливе, щоб синьо-жовтий прапор знову гордо майорів над усією територією України, включно з Кримом, Севастополем, Донбасом.

Трагічні й водночас героїчні події останніх років перетворили національний прапор на справжнє знамено боротьби за свободу, демократію, незалежність. Державні Прапор, Герб, Гімн стали невід’ємною складовою нашого життя, об'єднуючим началом.

Учасники мітингу пройшли до могил воїнів, які загинули на сході України, захищаючи цінність і незалежність держави під час участі в ООС (АТО). З молитвою за невинно убієнними звернулися до присутніх отець Павло – священнослужитель греко-католицької церкви. Затим, учасники зібрання здійснили покладання квітів на могили загиблих і померлого воїнів.

123