День хрещення Київської Русі
28.07.18

28 липня християнський світ святкує День хрещення Київської Русі. Організовані в бібліотеках книжкові виставки покликані переконати в бездоганній глибині, свіжості, актуальності християнства, в його відповідності животрепетним проблемам сьогодення.

   Метою персональної виставки Любові  Бурлаки,  сільського  бібліотекаря села  Демівка,  «Духовні скарби»,  створеною  в  районній  бібліотеці, є виховання  любові до мистецтва,  до історії власної держави.

  Християнство  зіграло виняткову роль в історії нашої держави, житті суспільства, розвитку його культури, духовності та моралі. Дана тема викликала жваве обговорення і навіть суперечки. Важливо зазначити, що темою Хрещення Русі та взагалі темою релігії наразі цікавиться дуже багато людей. Працівники та користувачі   бібліотеки задоволені тим, що в бібліотеці є  книжковий фонд релігійної тематики, щоб задовольнити потреби відвідувачів.

   Про Біблію – книгу, яка є святою для всіх християн, кожна сторінка якої розкриває величну і водночас трагічну історію людства, його важливий духовний шлях у пошуках Бога роздумували  під час хвилин духовності «Священна книга християн» в центральній  районній  бібліотеці.

 
 
123