День відкритих дверей
03.07.19

Чечельницькою районною філією Вінницького ОЦЗ 27 червня 2019 року проведено День відкритих дверей на виробництві у приватного підприємця Панчук Світлани Павлівни. Зазначений захід був спрямований на популяризацію робітничих професій. 

У заході взяли участь заступник директора –начальник відділу надання соціальних послуг районної філії  Винарчук Тетяна Іванівна, приватний підприємець Панчук Світлана Павлівна, провідний фахівець з питань зайнятості сектору взаємодії з роботодавцями відділу надання соціальних послуг  Іващенко Олена Іванівна та безробітні.

Тетяна Іванівна розповіла учасникам заходу про стан ринку праці, послуги служби зайнятості та представила приватного підприємця Панчук Світлану Павлівну, яка, отримавши допомогу по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності,  у червні  2008 року відкрила власну справу з продажу текстильних виробів – штор та гардин, які відшиває власноруч.

Світлана Павлівна ознайомила безробітних з вимогами до професії «Швачки» та «Кравця-закрійника», також коротко охарактеризувала види гардин і штор, та матеріалів, з яких вони пошиті. Підприємець розповіла про те, як вищезазначений фах допоміг втілити в життя мрію по декоруванню та оформленню банкетних залів, виїзних весільних церемоній, днів народжень та інших значних святкових подій.

Зустріч була цікавою та інформативною, безробітні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили. Даний захід надав можливість безробітним безпосередньо ознайомитись із професією «Швачки» та «Кравця-закрійника»в реальних умовах, що є вагомим критерієм при обранні даного виду професійної діяльності.           

  Іващенко Олена,

 Провідний фахівець з питань зайнятості  сектору взаємодії з роботодавцями відділу надання соціальних послуг Чечельницького РЦЗ

123