Депутати працювали в комісіях
07.07.16

  06 липня 2016 року голова районної ради Сергій  П’яніщук та заступник  голови районної ради Наталія Крук взяли участь  у засіданнях постійних комісій районної ради.  Зокрема, об 11 год відбулося засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської  діяльності та етики, зміцнення законності і правопорядку.  Розгляд питань порядку денного почали із заслуховування   інформації  начальника Чечельницького відділення поліції Бершадського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Романа Басалиги   про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та виконання Єдиної комплексної правоохоронної програми Чечельницького району. Сергій  П’яніщук ознайомив присутніх ізсписком присяжних,  які будуть залучатися для розгляду і вирішення справ Чечельницьким районним судом Вінницької області та запропонував затвердити його. Із Програмою організаційного забезпечення Чечельницького районного суду Вінницької області на 2016-2020 роки ознайомив депутатів Сергій Лемець, керівник апарату Чечельницького районного суду. Підсумував засідання голова районної ради, ознайомивши присутніх з іншими питаннями порядку денного, які виносяться на розгляд сесії та будуть попередньо опрацьовані в профільних постійних комісіях.

    О 14 год. того ж дня, відбулося засідання постійної комісії з питань соціального захисту населення, освіти, культури, охорони здоров’я, спорту та туризму. В роботі комісії взяли участь Віктор Коваль, головний лікар КЗ «Чечельницький РЦ ПМСД»,який інформував про районну Програму «Майбутнє Чечельниччини в збереженні здоров’я громадян» на 2016-2020 роки.   Галина Деменчук,  начальник відділу освіти райдержадміністрації , повідомила  про хід виконання районної програми розвитку освіти на 2012-2017 роки. Станіслав Мартинюк, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації,  повідомив про внесення змін до районної Комплексної програми соціальної підтримки сімей учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2015-2016 роки. Довів до відома присутніх  про внесення змін до районної програми військово–патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби в Збройних Силах України, рекламування та  пропагування  служби за контрактом на 2012–2016 роки, Олег Шестаківський, завідувач сектору цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.

Задля найповнішого інформування депутатів, Сергій П’яніщук ознайомив учасників засідання з  рештою питань порядку денного, які виносяться на розгляд сесії, детально зупинившись на кожному.

Обговоривши всі питання порядку денного депутати  прийняли  відповідні рішення.

      

 

123