Держава піклується про дітей-сиріт
07.10.19

4 жовтня, в приміщенні районної державної адміністрації відбулося засідання комісії щодо визначення дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, щодо придбання їм житла або призначення грошової компенсації у 2019 році за рахунок субвенції з державного бюджету.

Комісією детально проаналізовано інформацію про дітей зазначених категорій та осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку та є першими в черзі на придбання житла або отримання грошової компенсації.
Також Комісією було розглянуто подання управління праці та соціального захисту населення РДА на виплату грошової компенсації особі з числа дітей-сиріт Рудій Альоні Вікторівні. Розглянувши заяву та пакет документів, поданих нею, члени комісії одноголосно прийняли рішення призначити їй виплату грошової компенсації.
Альону Вікторівну детально ознайомлено з умовами та порядком отримання коштів, термінами придбання житла, а також переліком документів, які необхідно надати в управління праці та соціального захисту населення РДА як підтвердження придбання у власність житлового приміщення.
З метою дотримання вимог законодавства щодо використання грошової компенсації А.Руда буде забезпечена соціальним супроводом та інформаційною підтримкою.

123