Діти - наш найдорожчий скарб
31.05.18

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей.

Діти - наш найдорожчий скарб, наша радість і  майбутнє,  а дитинство – це чудова пора сподівань на прекрасне життя і здійснення мрій.

Саме тому святий обов’язок кожної родини, влади, школи, громадськості постійно дбати про всебічний розвиток здібностей дітей, формувати в них особистість, закладати основи їх світогляду, фізичного та духовного здоров'я, забезпечувати їм належний рівень виховання та дотримання їх прав.

І нехай за це найкращою винагородою нам будуть усміхнені обличчя та сяючі очі  малечі. Нехай ростуть вони здоровими та щасливими, розумними і талановитими. Нехай їх щирий, життєрадісний, веселий  сміх завжди радує нас, дорослих, наповнює наше життя  змістом, надає нам сил і впевненості в досягненні наших задумів.

Закликаю усіх, кому не байдуже майбутнє підростаючого покоління, сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю дитячі серця, об'єднувати свої зусилля заради того, щоб  маленькі громадяни України виросли достойними людьми й неодмінно стали гордістю нашої Вітчизни!.

Бажаю усім дітям і дорослим міцного здоров'я, добра, радості, здійснення мрій та задумів.

Завідувач сектору опіки та піклування служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія Воліковська

123