Дітям - до 500-річчя Реформації
28.08.17

Згідно з планом проведення заходів по відзначенню 500-річчя Реформації, на Чечельниччині відбулася незвичайна подія. Пройшла дитяча розважально-пізнавальна програма «Країна здоров’я», яка залучила 130 дітей та 40 батьків. Програма пройшла за підтримки  оргкомітету.

У рамках проекту R500 протягом року по всій країні відбуваються дитячі, молодіжні, розважально-пізнавальні і соціальні програми. Вони спрямовані на реформу особистого здоров’я та способу життя дітей та молоді — майбутнього української нації.

В селищному парку 27 серпня були розташовані вісім тематичних станцій «Країни здоров’я»: «Сонце», «Чисте повітря», «Здорове харчування», «Фізичні вправи», «Вода», «Стримання від шкідливих звичок», «Відпочинок», «Довіра Богові». Програма складалася з пізнавальної та розважальної частин. Поруч були розташовані розважальні атракціони: батут, канат, парашут, великі бульбашки, тунелі, дитяче караоке. Все це створювало неабияку атмосферу радості та задоволення серед дітей. Особливо сподобалися дітям Мішка Гошка та Зайчик Вуханчик, котрі не лише розважали дітлахів, а й дарували їм цінні подарунки. Гра  проходила протягом 5 годин з  13.00 – 17.00.

Організатори сподіваються, що добрі знання, посіяні в дитячих серцях, обов’язково принесуть свої щедрі плоди.

      

123