До 70-річчя створення Чечельницької районної дитячої бібліотеки
02.11.20

Дитяча районна бібліотека заснована в 1950році і працює над формуванням національної свідомості, відродженням культурно-історичних цінностей, популяризація художньої літератури, та роботою з читачами.

Проводиться постійна робота і партнерство з районною газетою, поповнення матеріалів про проведені заходи в соціальній мережі Facebook та сайті Чечельницької РДА.

Обслуговуванням маленьких користувачів на теренах нашого району займається Чечельницька районна бібліотека для дітей, структура якої складає: відділ обслуговування молодшого шкільного віку та керівників дитячого читання, відділ обслуговування читачів середнього шкільного та юнацького віку і читальний зал, а також 18 сільських бібліотек району, з них Ольгопільська спеціалізована бібліотека для дітей, с. Стратіївка, с. Любомирка, с. Білий Камінь, с. Каташин працюють кімнати юного читача. В своїй роботі грунтуються на трудовому, правовому, екологічному, патріотичному, моральному та естетичному вихованню наших читачів, також ведеться пропаганда здорового способу життя. Працюючи за такими напрямками всі бібліотеки району прагнуть виховати нового громадянина, патріота нашої держави, пропагандують рідну українську мову, формувати правову культуру наших маленьких громадян.

Для того,щоб гарно працювати по всіх напрямках та задовольняти інформаційні потреби наших читачів, бібліотеки працюють над комплектуванням бібліотечного фонду новими надходженнями.

Бібліотекарі намагаються зробити все, щоб бібліотека стала для кожного юного користувача центром проведення змістовного дозвілля, для щоб, прийшовши до нас один раз, у всіх юних відвідувачів виникло бажання прийти знову і знов , а також привести з собою своїх друзів, рідних та близьких людей.

Вітаю працівників і читачів зі святом - 70 річчям бібліотеки!

Від усієї душі бажаю процвітання та професійних успіхів бібліотекарям, натхнення та невичерпної енергії, радості та щастя, здоров'я та благополуччя вам і вашим родинам.

Завідувач сектором культури, молоді та спорту РДА, Аліна Шумило

123