Добові встановлено у розмірі 60 грн.
24.04.17

З 19 квітня почала діяти постанова про підвищення розміру сум добових витрат на відрядження та граничну суму витрат на найм житлового приміщення, яку прийняли на засіданні Кабінету міністрів 5 квітня цього року.

«Уряд удосконалив порядок відшкодування витрат на відрядження в межах України державним службовцям, а також іншим особам, що направляються у відрядження підприємствами, установами та організаціями, які повністю або частково утримуються (фінансуються) за рахунок бюджетних коштів. Зокрема, суму добових витрат встановлено у розмірі 60 гривень (раніше така сума складала 30 гривень), а також збільшено граничну суму витрат на найм житлового приміщення за добу в межах України з 250 гривень до 600 гривень. Реалізація постанови здійснюватиметься в межах видатків, передбачених на утримання бюджетних установ», - йдеться у поясненні до документу на урядовому порталі.

У нових розмірах витрати відшкодовуватимуть з дня офіційного опублікування постанови КМУ. Постанова опублікована в газеті «Урядовий кур'єр» 19 квітня 2017 року.

123