Допомога Збройним Силам України
18.02.16

Чечельниччина продовжує надавати допомогу ЗСУ  

 Чергову як персональну від батьків, так і продуктову та матеріальну допомогу від окремих жителів району, територіальних громад за декілька днів отримають наші воїни, котрі несуть нелегку службу в зоні проведення антитерористичної операції, воюючи з ворогами. 17 лютого загалом до чотирьох тонн зібраних продуктів двома бусами відправлено на передову від нашого району, які супроводжують представники МГФ з ОГП Бершадського та Чечельницького районів «Народна самооборона» Анатолій Краєвський, Сергій Фортуна, Тарасов Андрій; протоієреї  Микола Баранов з с. Стратіївка, та Володимир Санівський з с. Білий Камінь.

  До 80 бригади Збройних Сил України, в якій служать наші земляки, від самооборонівців відправлено і автомобіль УАЗ – 469, до капітального ремонту якого найбільше долучився керівник АФ «Вербка» Роман Гончаренко, надали допомогу сільгоспвиробники Тарас Бендерук, Віктор Черевичний, Дмитро Кияшко, Віктор Тімановський, Андрій Шведюк, Андрій Стащенко.

  Чергову гуманітарну допомогу медикаментами бійцям надала Галина Янчук. До збору продуктів  вкотре долучились сільські громади Ольгополя, Вербки, Каташина та Жабокрички, Червоної Греблі, Стратіївки, Любомирки, Рогізки. Вагомий вклад у зборі продуктів здійснили працівники соціальної служби. Керівник управління праці та соціального захисту населення РДА Станіслав Мартинююк. Допомогу у відправці вантажу надали колективи районної державної адміністрації та районної ради, ДП «Чечельницький лісгосп», районного відділу культури, державної служби надзвичайних ситуацій, всі священнослужителі району.

   В день відправки вантажу, 17 лютого, протоієреї Володимир Санівський та Микола Баранов здійснили обряд його освячення та - помолилися за наших бійців і всю Україну з представниками колективів, організацій, родичів бійців, жителів району, голови районної ради Сергія П’яніщука , заступника голови РДА Ольги Беседи.

      

123