Доторкнутися до "зірки"
08.08.19

 Вчора Чечельниччина зустрічала чемпіона світу із змішаних єдиноборств (ММА)Олександра Солов'я

Останніх 3 дні в кожній домівці району обговорюють «гарячу» новину - перемогу Олександра світового масштабу. Мережу Інтернет заполонили вітання Чемпіону, батькам та тренеру. Всі з нетерпінням очікували на повернення переможця. Сьогодні цей день настав і на Молодіжній площі зібралась громада Чечельника: родичі і сусіди, батьки і діти, вчителі і учні, друзі і члени СК «Сапсан», а то й зовсім незнайомі люди прийшли, щоб розділити радість перемоги юного земляка.

Однокласники зустріли Сашка піснею «Ми чемпіони», оплесками, квітами, плакатами та яскравими кульками. До них приєдналися класний керівник Тетяна Качинська та вчителі Чечельницької школи №1.

Голова райдержадміністрації Сергій Пустовий щиро подякував батькам – Галині Іванівні та Василю Олексійовичу - за виховання сина і побажав йому успіхів у спортивній кар'єрі і навчанні. Голова районної ради Сергій П'яніщук зазначив, що Олександр є яскравим прикладом для всіх дітей: як стати чемпіоном світу.

Виступаючи перед присутніми, Олександр Соловей сказав: «Для перемоги треба небагато, - добре тренуватися і вірити в перемогу». Мама Чемпіона, Галина Іванівна, подякувала за теплу зустріч і за підтримку сина під час змагань.

Багато теплих слів було сказано на адресу тренера – Дмитра Таранця. А батьків Дмитра Миколайовича – Миколу Дмитровича та Марію Дмитрівну – чечельничани вітали щирими оплесками.

Закінчилась ця зворушлива зустріч колективним фото.

 
123