Форум «Громада-Влада-Бізнес: стратегічний діалог»

25 липня Вінниця запрошує гостей на Форум "Громада-влада-бізнес: стратегічний діалог"!

До проведення Форуму долучається широке коло партнерських організацій: Корпус миру в Україні, Фонд “Східна Європа”, “Територія мам”, “Молодь Демократичного Альянсу”, “Гармонія”, “Об’єднання волонтерів Вінничини”, “Дивовижні”, “Подільська агенція регіонального розвитку”, “Дружня Вінниця” та інші організації.

Мета Форуму: створення платформи для комунікації та співпраці між громадськими та благодійними організаціями Вінничини і представниками бізнесу, місцевої влади та громади.

У програмі Форуму: майстер-класи, "Вуличний університет", презентація найяскравіших громадських проектів, "КІНОпростір", квест із організаційного розвитку, гайд-парк із донорами, нагородження ТОП - 10 соціально-відповідального бізнесу і багато різноманітних цікавинок та сюрпризів!

Реєстрація до участі в роботі Форуму є обов'язковою (https://docs.google.com/forms/d/1w1UDRaMmsFy3W6Yg33fUV_5SaUdks-2BDKzN7MraqcE/viewform) не пізніше 21 липня. Підтвердження реєстрації буде надіслано на електронну пошту. 

Зверніть, будь ласка, увагу: організатори не мають змоги компенсувати вартість дороги до м.Вінниця. Будь ласка, врахуйте це при плануванні своєї участі!