Голова облдержадміністрації А. Олійник взяв участь у роботі президії обласної Ради

Засідання президії обласної Ради 6 скликання відбулось 3 жовтня 2014 року. У роботі президії, що відбулась під керівництвом голови обласної Ради Сергія Свитка, взяли участь голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник та перший заступник голови обласної Ради Ігор Кревський.

Члени президії розглянули питання порядку денного пленарного засідання 27 сесії обласної ради шостого скликання, проведення якої заплановане на 10 жовтня, а також внесли доповнення і зміни до нього.
Так, за ініціативою голови обласної державної адміністрації було знято з порядку денного сесії два питання, що стосувались призначення на посаду начальника Вінницького обласного бюро судово-медичної експертизи.

Коментуючи дану позицію, очільник виконавчої гілки влади області закликав усіх причетних до вирішення даного питання діяти виключно у правовому конституційному полі, а також дотримуватись вимог Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів і Україні» і наказів МОЗ України, які затвердили положення про дану державну установу.

Анатолій Олійник наголосив, що конструктивна та злагоджена співпраця виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області – єдиний шлях, який приведе до продуктивних результатів на користь рідної Вінниччини