Голова РДА Олег Храновський відвідав прийомну сім'ю
09.10.20

08 жовтня прийомну сім’ю Кучеренко - Пацкан відвідали голова районної державної адміністрації Олег Храновський та працівники районного центру соціальних служб Тетяна Фаренюк і Катерина Лисенко.

Під час візиту Олег Анатолійович цікавився проблемами родини, соціально-побутовими умовами проживання та тим, як вони разом проводять дозвілля. А також відвідав домашню майстерню Олександра Григоровича, де він виготовляє дивовижні дерев’яні речі своїми руками.

Cім`я привітно зустріла гостей, мати розповідала про успіхи дітей у навчанні, про їх творчі задатки та здібності. А найменша донька із захопленням розповідала гостям,  як їй живеться із батьками та братиками і сестричками, показувала свої іграшки та малюнки, а також ділилися мріями. Під час спілкування відчувалась доброзичлива, щира атмосфера, яка панує в цій сім’ї.

Олег Анатолійович подякував прийомним батькам за високий моральний та відповідальний вчинок - можливість Сашкові,Ользі,Юлії та Альбіні виховуватися в сім’ї, яка наповнена любов’ю та турботою.

На сьогодні, саме в цій сім’ї, прийомні батьки Олександр та Тетяна допомагають дітям відчути взаємне тепло й любов, передають життєві цінності та духовність, виховують їх, задовольняють щоденні потреби, надають зразки для наслідування, поступово прищеплюють соціальні й побутові навички, необхідні у самостійному житті. Усі ці потреби життєво важливі для кожної дитини, якого б віку вона не була. І діти це розуміють – вони вдячні прийомним батькам, цілують та обіймаютьїх за першої нагоди – а що може бути краще для батьків, ніж щира та щаслива дитяча посмішка?

123