Голова РДА Сергій Пустовий взяв участь у засіданні ОДА

Голова райдержадміністрації Сергій Пустовий взяв участь у черговому засіданні, яке в рамках щомісячних зустрічей відбулося 9 грудня у Вінницькій ОДА. Засідання традиційно пройшло за участі керівників окремих департаментів та служб регіону та було присвячене розгляду нагальних питань соціально-економічного розвитку області.

Під час наради підбито підсумки виконання завдань по призову на строкову військову службу, в розрізі районів проаналізовано стан регулювання земельних відносин в області та ефективність надання адміністративних послуг з реєстрації прав на майно, їх обтяжень та реєстрації бізнесу в умовах передачі зазначених повноважень на місця.

Особливу увагу Валерій Коровій приділив питанню планування роботи Служби автомобільних доріг регіону на 2017 рік. Голова ОДА поставив чітку вимогу максимально інтенсивно попрацювати над підготовкою необхідної проектно-кошторисної документації, аби вже з початком весни приступити до активних ремонтних робіт на запланованих ділянках. 

Взяти на контроль доручив керівник області і хід виконання на Вінниччині Закону України «Про реформування державних і комунальних засобів масової інформації».

Окрім того, учасники засідання ознайомились з підсумками роботи Обласного Фонду сприяння інвестиціям та будівництву по виконанню обласних програм з будівництва, енергозбереження та підтримки сільгоспвиробників, а також з ходом реалізації основних пріоритетів діяльності Обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

За результатами наради Валерій Коровій озвучив низку конкретних доручень з окремих питань життєдіяльності області.