Голова РДА С.Пустовий взяв участь у черговій сесії обласної Ради
24.03.17

Сьогодні, 24 березня, відбулася чергова 17 сесія обласної Ради 7 скликання, участь у якій взяв голова райдержадміністрації Сергій ПУСТОВИЙ.

Засідання обласного самоврядного органу розпочалося із вручення головою облдержадміністрації Валерієм Коровієм та головою обласної Ради Анатолієм Олійником нагород Верховної Ради України. Відтак депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

На обговорення були винесені 42 позиції, в тому числі, звіт голови обласної Ради Анатолія Олійника, інформування заступника прокурора Вінницької області Сергія Сухореброго про результати діяльності органів прокуратури регіону у 2016 році та звіт начальника управління спільної комунальної власності територіальних громад області Василя Федоришина про роботу управління.

Крім того, депутати заслухали звіт постійної комісії обласної Ради з питань регулювання комунальної власності та приватизації, затвердили Програму підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів в області на 2017-2020 роки і Програму забезпечення державними установами ветеринарної медицини епізоотичного благополуччя області в 2017 році, а також внесли зміни та доповнення до низки інших регіональних програм.

З-поміж інших питань, винесених на обговорення, у ході сесійного засідання також підтримано депутатську ініціативу щодо встановлення пам’ятного знака медикам – учасникам Революції Гідності та АТО і затверджено Порядок використання коштів обласного бюджету для компенсації виплати за навчання учасників АТО та їх дітей.

123