Голова Верховної Ради України сподівається, що Ратифікація Угоди

 

Голова Верховної Ради України сподівається, що ратифікація Угоди про асоціацію Україна-ЄС Німецьким Бундестагом прискорить її ратифікацію іншими національними парламентами

 


Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман у рамках офіційного візиту до ФРН у четвер провів зустріч з Головою німецько-української міжпарламентської групи Карлом-Георгом Вельманном та членами Групи.
Під час зустрічі було обговорено широке коло питань двостороннього співробітництва.
В.Гройсман зазначив, що сьогодні під час розгляду Угоди про асоціацію Україна-ЄС у Бундестазі «відбулися надзвичайно цікаві дебати». «Я відчув потужну підтримку України, - заявив він. - Я впевнений, що сьогоднішня подія пришвидшить ратифікацію Угоди про асоціацію Україна-ЄС в інших національних парламентах».
Керівник українського Парламенту також наголосив на «особливій увазі до українського питання» з боку Федерального Канцлера Німеччини Ангели Меркель, яка була присутня під час голосування за законопроект про ратифікацію Угоди.
Представники груп дружби наших парламентів обговорили також питання щодо допомоги Україні з боку ФРН та стосовно проведення в Україні реформ.