Голова Верховної Ради України В.Гройсман доручив профільному комітету

 

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман доручив профільному Комітету невідкладно провести засідання щодо законопроекту «Про внесення змін до Закону України «Про акціонерні товариства» (щодо виплати дивідендів акціонерним товариством)»

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман доручив профільному Комітету невідкладно провести засідання щодо законопроекту «Про внесення змін до Закону України «Про акціонерні товариства» (щодо виплати дивідендів акціонерним товариством)».
Розпочинаючи пленарне засідання Парламенту у четвер після перерви, що була зроблена на прохання двох фракцій, В.Гройсман повідомив, що цей законопроект внесений до порядку денного позачергово, і буде розглянутий у сесійній залі після засідання профільного Комітету з питань економічної політики відповідно до законодавства.
Голова Верховної Ради звернувся до лідерів фракцій з проханням взяти участь у засіданні Комітету.
В.Гройсман також поставив на голосування підготовану Комітетом з питань Регламенту Постанову про відкликання Голови Комітету з питань економічної політики Андрія Іванчука з посади відповідно до поданої ним заяви. Втім, це рішення не було підтримано.