Готуємось до сесії !
12.06.17

В рамках   підготовки до 12 сесії районної ради 7 скликанння , сьогодні 12.06.2017 у кабінеті голови районної ради 0 9 год. відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради та президії районної ради  з наступним порядком денним:

1. Звіт голови Чечельницької РДА про здійснення адміністрацією делегованих їй повноважень Чечельницькою районною радою.

2. Звіт голови постійної комісії районної ради з питань регламенту,депутатської діяльності та етики, зміцнення законності і правопорядку.

3. Про затвердження Статуту КЗ "Лузька СЗШ І-ІІ ст."

4. Про співпрацю територіальної громади Чечельницького району з редакцією обласної газети "Вінниччина".

5. Про погодження оголошення нових об'єктів природно-заповідного фонду місцевого значення.

6. Про надання згоди РЦПМСД на передачу приміщень Ольгопільській громаді.

7. Про надання згоди на списання майна,що знаходиться в користуванні КУ "Чечельницька ЛПЛ".

8. Про затвердження договорів про передачу видатків і міжбюджетних трансфертів з селищного, сільських бюджетів до районного бюджету.

9. Про внесення змін до рішення 9 сесії районної ради 7 скликання від 23.12.2017 № 172 "Про районний бюджет на 2017 рік".

10. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що надається для ведення товарного сільськогосподарського виробництва шляхом продажу права оренди через аукціон із земель запасу на території Берізко-Чечельницької сільської ради Чечельницького району Вінницької області (за межами населеного пункту)

11.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що надається для ведення товарного сільськогосподарського виробництва шляхом продажу права оренди через аукціон із земель запасу на території Тартацької сільської ради  Чечельницького району Вінницької області (за межами населеного пункту).

12. Про звернення депутатів Чечельницької районної ради Вінницької області до Верховоної Ради України щодо недопущення прийняття закону про ринковий обіг земель сільськогосподарського призначення в Україні.

13.Різне.

Вів засідання  голова районної ради С.В. П'яніщук , взяла участь заступник голови районної ради Н.А. Крук, запрошені  Н.О. Решетник,начальник фінансового управління районної державної адміністрації, О.В.Кохановський,начальник  відділу Держгеокадастру у Чечельницькому районі, В.А.Коваль, головний  лікар КЗ "Чечельницький РЦ ПМСД", Г.Л.Дудник,головний природознавець НПП "Кармелюкове Поділля."

Депутати одноголосно прийняли позитивні рішення по всіх питання порядку денного.   

   

 

      

123