Громадські слухання

З метою отримання пропозицій від громадськості с.Каташин, врахування громадських інтересів щодо детального плану окремої земельної ділянки для розміщення підприємства з виробництва та переробки молока на території Каташинської сільської ради, виданоРозпорядження голови райдержадміністрації С. Пустового № 249 від 5 липня 2017 року «Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських  інтересів під час розроблення детального плану території Каташинської сільської ради (за межами населеного пункту),  Чечельницького району Вінницької області».

         Увідповідності до статей 6, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»,  керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року  № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» на виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 13 грудня 2016 року № 419:

      1.  Провести в період з 6 липня по 6 серпня 2017 року громадські слухання щодо врахування громадських інтересів детальним планом окремої земельної ділянки для розміщення підприємства з виробництва та переробки молока на території Каташинської сільської ради по вул.Комарова, б/н в с.Каташин, за межами населеного пункту.

       2.   Оприлюднення матеріалів детального плану території привести шляхом їх розміщення на веб-сайті райдержадміністрації та в приміщенні Каташинської сільської ради.

           3.Відповідальною особою за організацію громадських слухань, реєстрацію та розгляд пропозицій, їх узагальнення та передачу розробнику детального плану території ПАТ «НВК «Світязь», призначити завідувача сектору містобудування та архітектури райдержадміністрації О.Жмурка (смт Чечельник, вул.Героїв Майдану, 31).   

        4.Оприлюднення результатів розгляду пропозицій громадськості до детального плану території провести шляхом їх розміщення на веб-сайті райдержадміністрації та в засобах масової інформації.

        5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.