Іван Мовчан: робота в рамках нового управлінського формату

Іван Мовчан: «Робота в рамках нового управлінського формату, запровадженого в області, показала, що найвищі результати діяльності місцевої влади – там, де районні адміністрації і депутатський корпус працюють як одна команда» 
Під час щотижневої апаратної наради голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан наголосив, що День місцевого самоврядування, який відзначатиметься 7 грудня, – це свято не лише депутатів місцевих рад, а й усіх, хто причетний до розвитку територіальних громад. 
«Місцеві ради, керівники територіальних громад – наші найближчі партнери у щоденній роботі, – вів далі голова ОДА. – Співпраця з органами місцевого самоврядування – це запорука нашого успіху. Робота в рамках нового управлінського формату, запровадженого в області, показала, що найвищі результати діяльності місцевої влади – там, де районні адміністрації і депутатський корпус працюють як одна команда. Президент України особливого значення надає обговоренню Концепції реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. І це завдання не лише для депутатів, а й для нас з вами. Тим більше, що серед представників виконавчої влади є чимало депутатів рад різних рівнів». 
 
Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА