Юні майстри представляли Чечельниччину на обласній вистаці
15.05.17

11 травня, у центрі Вінниці творчі школярі області розгорнули вже традиційну виставку-звіт дитячої творчості «Країна юних майстрів». Свої досягнення та напрацювання вінничанам та гостям міста на Європейській площі презентували 49 позашкільних закладів з усіх районів та міст Вінниччини.

Чечельницький районний будинок дитячої творчості презентував для перегляду більше ста витворів народного мистецтва. - Вихованці творчо працюють із різними матеріалами і техніками і це привернуло увагу вінничан. Це лише маленька частика наших робіт, а щоб зануритись у світ прекрасного, - запрошуємо до нашого Храму Творчості, - гостинно запросила учасників виставки директор РБДТ Світлана Ситник.

З дитячими роботами та творчими майстернями, представленими у рамках дійства, ознайомився і голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій.

«Сьогодні ми входимо в епоху молодих, креативних людей, і споглядаючи ваші здобутки, серце наповнюється почуттям гордості за те, що ми рухаємося вперед, розвиваємось, що наші, українські діти – найкращі і найбільш талановиті», - звернувся з вітальним словом до учасників заходу керівник Вінниччини.

Для гостей заходу представлена концертна програма художніх колективів позашкільних закладів області «Зорепад талантів позашкілля».

   

123