Керівники області привітали журналістів Вінниччини з професійним святом

 

Керівники області привітали журналістів Вінниччини з професійним святом
5 червня, напередодні Дня журналіста, кращих представників засобів масової інформації Вінниччини із професійним святом традиційно вітали керівники області.
Під час урочистостей, що відбулися в приміщенні облдержадміністрації, зі словами привітань та подяки до мас-медійників регіону звернулися голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник та голова обласної Ради Сергій Свитко.
«Сьогодні з появою електронних засобів масової інформації та соціальних мереж досить потужно розвивається інформаційний простір, залишаючись серйозним чинником у формуванні громадської думки, - зазначив у вітальному слові голова облдержадміністрації Анатолій Олійник. - Ваша професія - і це засвідчують реалії сьогодення - складна, часом небезпечна і дуже потрібна суспільству. Адже через вашу працю ми знаємо, що відбувається у світі, маємо змогу побачити, зрозуміти та пережити низку подій. І за це вам велика вдячність».
Голова облдержадміністрації зауважив, що вже 23-й рік, попри будь-які негаразди, українці будують демократичну державу. І роль засобів масової інформації у цьому процесі - одна з найважливіших.
«Сподіваюсь, що на шляху розбудови нашої України всі гілки влади працюватимуть на утвердження державності, загальнолюдських, християнських, моральних принципів. І хотів би бути впевненим, що і в критиці, і у висвітленні наших намагань досягти змін на краще ви будете об’єктивними», - зазначив Анатолій Олійник.
Вітаючи зі святом, керівник ОДА побажав журналістам успіхів, радості, добра, миру та злагоди. Та спільно з головою обласної Ради Сергієм Свитком вручив кращим представникам засобів масової інформації Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради, а також пам’ятні подарунки.
Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю ОДА