Керівники району привітали медичних працівників
21.06.20

21 червня у країні відзначається День медичного працівника. Зазвичай урочистості з нагоди Дня медичного працівника відбуваються у районному будинку культури.

Проте, цього року у зв’язку із карантинними обмеженнями, пов’язаними із протидією поширенню коронавірусною інфекції COVID-19, провести святкові заходи неможливо.

Але ще більше у цей важкий період хочеться привітати зі святом усіх медиків. Тому сектор культури, молоді та спорту райдержадміністрації організував для них музичне вітання – у соціальних мережах (Фейсбук) розміщено танок та підбірку пісень у виконанні працівників РБК, а також – слайд-шоу із світлин працівників медустанов. 


Крім цього, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Савчук та голова районної ради Сергій П’яніщук привітати медичних працівників на їхніх робочих місцях.  Вони відвідали Чечельницьку центральну районну лікарню та районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги.

Очільники району висловили щиру вдячність працівникам галузі охорони здоров’я за високий професіоналізм, відповідальність, за врятовані  життя та повернуте людям здоров’я, за те, що в таких нелегких умовах роблять все від них залежне, аби надавати пацієнтам якісні медичні послуги. 

Вони побажали медикам міцного здоров’я, оптимізму, успіхів у всіх починаннях. 

Кращі представники медичної галузі Чечельницького району отримали Почесні грамоти від районної влади.

123