Кобзар і Україна
06.03.17

3 березня 2017 року відбувся щорічний районний конкурс читців «Кобзар і Україна», присвячений 203- річниці від дня народження Т.Г.Шевченка. На конкурс було запрошено читців-декламаторів гуртків «художнього читання» сільських закладів культури району. В конкурсі взяло участь 20 учасників. Організатори конкурсу Чечельницький РБК та ЦРБ.

 Склад журі: Голова журі – начальник відділу культури і туризму Чечельницької РДА Шумило Аліна Петрівна; члени журі – директор районного центру соціальних служб сім»ї, дітей та молоді Чечельницької РДА  - Фаренюк Тетяна Петрівна, організатор туристичної діяльності центральної районної бібліотеки – Поцілуйко Таїса Анатоліївна, директор Чечельницького РБК – Малик Галина Сергіївна, директор центральної районної бібліотеки – Шуть Ольга Володимирівна. Після  закінчення програми конкурсу спільним рішенням журі було визначено трьох переможців конкурсу за двома віковими категоріями.

За  перше місце переможці отримали грамоти відділу культури та туризму Чечельницької РДА та подарунки від народного депутата України – Юрія Македона, всі учасники конкурсу були нагороджені подяками за участь в конкурсі. В першій віковій категорії перемогу здобула Аліна Гавенко, в другій віковій категорії Ядвіга Оксана та Задверняк Ірина.

Переможці районного конкурсу візьмуть участь у обласному конкурсі читців «Кобзар і Україна», який відбудеться 16 березня 2017 року на базі Тульчинського училища культури.

123