Колишньому партизану виповнилось 90 років
01.03.18

В останній день зими, 28 лютого, святкував свій славний ювілей – 90 річчя від Дня народження ТКАЧ Павло Кирилович. Привітати ювіляра прийшли: голова районної ради Сергій П’яніщук, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Савчук, начальник управління праці та соціального захисту населення РДА Станіслав Мартинюк, директор районного центру зайнятості Олена Котенко. Гості вручили Павлу Кириловичу грамоту райдержадміністрації і районної ради, подарунки і квіти. Слова вітань і вдячності линули із уст усіх присутніх. А дякувати імениннику є за що! Народився він у 1928 році в с.Павлівка, Крижопільського району. Ще зовсім юним, п’ятнадцятирічним хлопчаком, у роки Другої світової війни допомагав партизанам у зборі інформації з окупованої території. Після війни працював у місцевому колгоспі на відбудові. А далі було навчання у Уманському педагогічному інституті. Після закінчення, впродовж 33 років, разом із дружиною – Оленою Севастянівною, якій восени теж виповнилось 90 років, - вчителювали у Куренівській школі.

Ткач Павло Кирилович – учасник партизанського руху, нагороджений орденом «За мужність», медаллю Жукова, ювілейними нагородами, Почесними грамотами обласної державної адміністрації і обласної Ради, іншими грамотами та подяками.

Мудрому наставнику, вмілому педагогу і просто добрій Людині – довголіття, здоров’я і наснаги від керівництва району і села, дітей і онуків, односельчан і колишніх учнів!  

123