Конкурс дитячого малюнку «Енергоефективнісгь та енергозбереження»
18.03.16

 
 
Проект Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - 3» оголошує конкурс дитячого малюнку на тему «Енергоефективнісгь та енергозбереження».
На конкурс подаються самостійні роботи учнів 3-11 класів, що відображають оригінальне творче бачення заявленої теми. Матеріал та техніка виготовлення малюнків -довільні.
Оригінали робіт формату А4 або АЗ слід надсилати поштою до 10 травня 2016 року (включно) н адресу м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе 7, офіс 829 .
Кількість робіт від одного учасника не обмежена. На зворотній стороні плакату має бути вказано наступну інформацію про автора роботи: прізвище, ім'я, школа та клас, вік, повна адреса, контактні теле­фони батьків або опікунів.
Конкурсні роботи оцінюватимуться журі за наступними критеріями:
- відповідність темі
- художні характеристики (ідея, композиція, кольорове рішення та ін;)
- виклик емоційного відгуку, спонукання до дії
- оригінальність
Переможці будуть визначені оргкомітетом, до складу якого увійдуть організатори конкурсу. Найкраще візуалізовані малюнки будуть виставлені на виставці малюнків в Вінницькій обласній державній адміністрації. Автори кращих трьох малюнків отримають цінні призи. Також передбачені заохочувальні призи в різних номінаціях
Роботи не повертаються. Наданням роботи на конкурс автор підтверджує повну згоду з умовами конкурсу, а також згоду на публікацію твору (конкурсної роботи) без будь-яких претензій щодо авторського права у подальшому. Роботи можуть бути використані Проектом на власний розсуд. Результати конкурсу будуть оголошені наприкінці грудня.

 

 

123