Конкурс на заміщення вакантної посади в Чечельницькій РДА
02.08.16

 
Відповідно до статті 22 Закону України „Про державну службу” та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державноїслужби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 оголошується конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з питань мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату Чечельницької районної державної адміністрації.
Для участі у конкурсі необхідно подати наступні документи :
-         копію паспорта громадянина України;
-         письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби (за формою згідно з додатком), до якої додається резюме у довільній формі;
-         письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону обо копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;
-         копію (копії) документа (документів) про освіту;
-         заповнену особову картку встановленого зразка;
-         декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2015 рік.
Вимоги  до професійної компетентності:
     Вища освіта ступеня молодшого бакалавра або бакалавра, вільне володіння державною мовою, знання законодавства України, правил ділового етикету та ділової мови, досвід роботи в режимно-секретній сфері та з питань мобілізації. знання сучасних інформаційних технологій (впевнений користувач ПК (MSOffice, OutlookExpress, Internet), пунктуальність, відповідальність, стресостійкість.
За додатковою інформацією щодо умов конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з питань мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату Чечельницької районної державної адміністрації звертайтесь за адресою : смт. Чечельник, вул. Героїв Майдану, 31 (приміщення адмінбудівлі, 2-й поверх), або за тел. (04351) 2-12-79. Контактна особа : Никитюк Наталія Тимофіївна.

 

123